Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 10:09 π.μ.

Ταιριάζουν 36%

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυνατό κι έντονο συνδυασμό, ίσως μάλιστα να είναι ο πιο δύσκολος του ζωδιακού! Προβλέπεται μία πραγματική μάχη! Οι κυβερνήτες πλανήτες σας, ο Άρης και ο Κρόνος, είναι εκ διαμέτρου αντίθετες δυνάμεις. Είστε εξωστρεφείς εκεί που ο Αιγόκερως είναι εσωστρεφής, ντροπαλός και κατά καιρούς μέχρι και αγέλαστος.

Ο Αιγόκερως είναι νηφάλιος, πρακτικός, ρεαλιστικός, αργός, σταθερός και ίσως λίγο παραπάνω συντηρητικός για τα γούστα σας. Θέλει να βαδίζει πάνω σε ένα καλά μελετημένο σχέδιο στη ζωή του, ενώ εσείς λατρεύετε το άγνωστο και πάντα δείχνετε ενθουσιασμό ακολουθώντας το ποτάμι της ζωής, ακόμα κι αν δεν ξέρετε πού θα σας βγάλει. Με τόσο διαφορετική αντιμετώπιση, αν ποτέ νοιώσετε έλξη για έναν Αιγόκερω, μην περιμένετε να τα παρατήσει όλα για να προχωρήσει μαζί σας, γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Οι άγριες και παρορμητικές διαθέσεις σας θα του προκαλέσουν νευρικότητα.

Το πιθανότερο είναι πως θα σας τραβήξει τα ηνία σφιχτά και πολύ σύντομα θα αισθανθείτε εγκλωβισμένοι, σαν φυλακισμένο πουλί και θα είναι αδύνατο να ανοίξετε τα φτερά σας. Από την άλλη πλευρά, η ζωντάνια και η ξέχειλη ενέργειά σας, θα κάνει τον παραδοσιακό Αιγόκερω να νιώσει σαν να τον μαστιγώνουν για να πάει πιο γρήγορα, πράγμα το οποίο μισεί, αφού πάντα κινείται με αργά και σταθερά βήματα. Να ξέρετε όμως ότι κατά βάθος, εύχεται να μπορούσε να γευτεί τη ζωή με τον τρόπο που το κάνετε εσείς, δηλαδή με ανεξάντλητη ενέργεια κι αισιοδοξία. Όμως, δεν πρόκειται να το κάνει ποτέ, αντίθετα μπορεί πολύ εύκολα να σβήσει τη δική σας φλόγα.

Παραδόξως, η δουλειά μπορεί να μην είναι προβληματικός τομέας,. Μια επαγγελματική συνεργασία, ταυτόχρονα με τη σχέση, μπορεί να λειτουργήσει καλά, ακόμα κι αν ο συνδυασμός δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός. Μπορείτε μαζί να βελτιώσετε τα οικονομικά σας ως ζευγάρι, όμως αυτό δεν είναι αρκετό για να φέρει σταθερότητα κι αρμονία ανάμεσά σας.

Με ποιούς Αιγόκερους ταιριάζει περισσότερο ο Κριός

Οι Αιγόκεροι που γεννήθηκαν μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου είναι αρκετά απόμακροι και αδιαπέραστοι για σας και θα νιώσετε άβολα κοντά τους. Χρειάζεστε κάποιον με αρκετό ενθουσιασμό για να κρατήσει το ενδιαφέρον σας.

Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 2 και 10 Ιανουαρίου μπορεί να δέσουν περισσότερο μαζί σας σεξουαλικά και συναισθηματικά, λόγω της επιρροής της Αφροδίτης πάνω τους. Ίσως να νοιώσετε ερωτική έλξη για αυτούς, καθώς θα είναι πιο αισθησιακοί και περισσότερο διατεθειμένοι να αποκαλύψουν τα συναισθήματά τους. Αυτός ο συνδυασμός αξίζει μια δοκιμή, αλλά θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε άβολα.

Οι γεννημένοι μεταξύ 11 και 20 Ιανουαρίου σας διεγείρουν πολύ περισσότερο διανοητικά. Αλλά γενικά, ούτε αυτός ο συνδυασμός είναι καλός για σας. Το αντίθετο δεν ισχύει όμως, γιατί ο Άρης έχει ισχυρή επιρροή σ’ αυτό το δεκαήμερο. Θα ενθουσιαστούν με την ισχυρή θέλησή σας και τον παθιασμένο τρόπο που εκφράζεστε κι είναι κρίμα που δε θα αισθανθείτε το ίδιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου