Find Us on Facebook

Θα μεταφερθείτε στη νέα σελίδα σε

Δευτερόλεπτα

ΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟ

Written By Live Tv on Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 | 10:21 π.μ.

Ταιριάζουν 77%

Ο Ταύρος είναι το δεύτερο ζώδιο, μετά τον Κριό, που είναι ζώδιο της φωτιάς. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πρόβληματα στον τομέα του χρήματος και των αγορών. Ο Κριός έχει μια φλογερή και αυθόρμητη προσέγγιση, συχνά αντιμετωπίζει τη ζωή κατά μέτωπο. Εσείς είστε πιο σταθεροί και πιο επιφυλακτικοί και προτιμάτε έναν πιο αργό ρυθμό, ειδικά όταν πρόκειται για οικονομικά ζητήματα. Ο αυθορμητισμός του με τα χρήματα είναι, με την πρώτη ματιά, όπως η φωτιά στον πάγο της συντηρητικής και της ασφαλούς προσέγγισής σας. Θα πρέπει να τον πείσετε να συμβιβαστεί για να μπορέσετε να παλέψετε για τη σχέση. Από την άλλη, θα πρέπει να αισθάνεται ότι έχει τον έλεγχο και καλό θα είναι να τον αφήσετε να νομίζει ότι πράγματι τον έχει. Η  παρορμητικότητά του συχνά τον τυφλώνει και βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να δείτε σφαιρικά τις καταστάσεις και να καταλήξετε στην πλέον πρακτική λύση, αν και μπορεί να σας πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Επειδή είναι μάλλον δογματικός στις απόψεις του, δεν πρέπει να αφεθείτε να σας παρασύρει σε μια μάχη των “εγώ”. Απλώς χαμογελάστε κι αφήστε τον να πιστεύει ότι έχει δίκιο!


Παρά τις διαφορές, ο συνδυασμός αυτός θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πολύ επιτυχημένη και σταθερή σχέση, καθώς υπάρχουν τομείς όπου μπορείτε να λειτουργήσετε καλά μαζί. Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι δύο σεξουαλικοί πλανήτες, ο Άρης ορίζει την κυρίαρχη ενέργεια του αρσενικού και η Αφροδίτη αντίστοιχα το θηλυκό και το αισθησιακό. Η ορμή και το πάθος του Κριού, σε συνδυασμό με τον αισθησιασμό, την τρυφερότητα και την αγάπη του Ταύρου, πραγματικά λειτουργεί άψογα σε σεξουαλικό επίπεδο.

Στο συναισθηματικό τομέα, εσείς εμφανίζεστε πιο κτητικοί κι εξαρτημένοι. Εκείνος μπορεί να είναι αρκετά ευμετάβλητος στη διάθεση, ωστόσο μπορεί τελικά να είναι ο καλύτερος σύντροφος για  σας. Αν ο ένας μπορέσει να κάνει τους απαραίτητους συμβιβασμούς σε σχέση με τον τρόπο ζωής του άλλου, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να βρείτε μαζί την ευτυχία.


Με ποιούς Κριούς ταιριάζει περισσότερο ο Ταύρος

Ταιριάζετε με αυτούς που γεννήθηκαν μεταξύ 31 Μαρτίου και 10 Απριλίου, αφού επηρεάζονται από το Λέοντα. Αυτό αφορά στο κομμάτι της οικογενειακής ασφάλειας και υπόσχεται έναν καλό και διαρκή συνδυασμό. Επίσης, γνωρίζουν πώς θα γοητεύσουν, οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο για σας να τους αντισταθείτε.


Όσοι γεννήθηκαν μεταξύ 21 και 30 Μαρτίου είναι επιρρεπείς στα οικονομικά σφάλματα. Θα μπορούσατε να καταλήξετε χρεωμένοι και δεν υπάρχει τίποτα που να απεχθάνεστε περισσότερο από κάποιον που δεν είναι υπεύθυνος με τα χρήματα. Πάρτε πάνω σας τον έλεγχο των οικονομικών πριν πληγωθείτε.

Οι Κριοί που γεννήθηκαν από τις 11 έως τις 19 Απριλίου είναι ασυγκράτητοι και πολύ φιλόδοξοι για τα γούστα σας. Τα σχέδιά τους, αν και βλέπουν μακριά, δεν απευθύνονται σε σας, επειδή είστε πιο λιτοί.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου